La casa rural GECKO-GITE vos acullirá ubicada al cor del meravellós poble de CAMPOME, al sur de frança, als Pirineus Orientals Catalans.

El pople es troba acurrucat en una vall de mitjana muntanya, a una altitud ideal de 500m. en la que serpenteja un rierol ple de vida piscicola : La Castellane. Tot ell dins del Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans, i a tant sols 1 Km de las termes de Molitg-les-Bains.

El poble a sabut conservar la seva autenticitat, el seu patrimoni i la seva tranquil-litat.

S’accedeix a la Casa Rural GECKO-GITE des de la plaça a del tel poble, a través d’una entrada semi peatonal que augmenta la tranquil-litat de l’emplaçament.

En front de la casa un antic abeurador refresca l’atmosfera durant els calorosos dies d’estiu.

En altres temps aquesta casa fou la Forja del poble. Els més vells encara expliquen com durant els dies freds d’hivern, la forja servia de punt de trobada pels habitants, sue venien no solament a escalfar-se sino a fer la xerrada al voltant del foc alimentat pel ferrer.

Aviu en día, completament restaurada al 2015, la Casa Rural GECKO-GITE pot allotjar fins 8 persones amb totes les comoditats modernes.

¡Peró mantés el seu encant! hem conservat les pedres antigues, el terres i les bigues de fusta sense sacrificar res del confort modern.